gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  18°C, 14.76 km/hDéli szél, közepesen felhős
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Támogatás téli rezsicsökkentésben eddig nem részesült családoknak
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása
Egyszeri természetbeni támogatást igényelhetnek 2018. október 15-éig a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használó háztartásokban élők.

F E L H Í V Á S


a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használó háztartások részére

 

 

Magyarország Kormánya 1364/2018. (VII.27.) Korm. határozatában egyetértett azzal, hogy a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesüljenek. A támogatás pénzbeli támogatásra nem váltható!

 

A támogatás biztosítása érdekében 2018. október 15. napjáig lehet igénybejelentő nyilatkozatot benyújtani Budaörs Város Önkormányzatához (2040 Budaörs, Szabadság út 134.).

 

A határidő elmulasztása jogvesztő!


Kérjük, lehetőség szerint a benyújtási határidő előtt nyújtsák be az igénybejelentő nyilatkozatot, annak érdekében, hogy az önkormányzat az igényeket folyamatosan feldolgozza.


Az igénybejelentő nyilatkozat megtalálható és letölthető a www.budaors.hu honlapon, valamint beszerezhető a Budaörsi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, a Szociális és Egészségügyi Irodán és az Esély Szociális Társulás Szociális és Gyermekjóléti Központ Család- és gyermekjóléti szolgálatánál (2040 Budaörs, Petőfi S. u. 1.).

 

Az igénybejelentő nyilatkozat benyújtható személyes ügyfélfogadási időben Budaörsi Polgármesteri Hivatal


-        Ügyfélszolgálatán (ügyfélfogadás rendje: hétfő: 08.00 – 18.00, kedd-csütörtök: 08.00 – 16.00, péntek: 08.00 – 14.00) vagy

 

-        Szociális és Egészségügyi Irodáján (ügyfélfogadás: hétfő: 13.00 – 18.00, szerda: 08.00 – 12.00, 13.00 – 16.00, péntek: 08.00 – 12.00).

 

postai úton Budaörs Város Önkormányzata 2040 Budaörs, Szabadság út 134. címre.

 

Az igénybejelentő lapon rögzíteni kell az igényelt fűtőanyag fajtáját, amely később nem módosítható.

 

Igénybejelentést az a Budaörs város közigazgatási területén élő, lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személy nyújthatja be, akinek háztartása a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben nem részesült, gáz- vagy távhő-szolgáltatási szerződéssel nem rendelkezik.

A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.

Az igénybejelentés feltétele annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült.

 

 

FONTOS!


A természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket.

 

 

 

                                                                                   Budaörs Város Önkormányzata


2018-08-14 09:11

Vissza