gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
10 éves a Budaörsi Infó – Kiállítás a Városházán
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása

Tíz évvel ezelőtt jött létre a Budaörsi Infó. A jubileum alkalmából kiállítás nyílt a Városháza aulájában, ahol az 1998-2018 közötti időszak eseményeiről látható fotóválogatás, valamint megtekinthetők az újság eddigi címlapjai is .A kiállítást 2018. október 19-éig lehet megtekinteni.

„Amikor 2008-ban elindult a lap, még nem gondoltuk, hogy a hiánypótló helyi hirdetési újság – miután az igényeket követve rövid idő után átalakult - tíz éves korára olyan közéleti lappá válik, amely meghatározó Budaörs város sajtóéletét tekintve.” - írta a Budaörsi Infó szerkesztősége az esemény kapcsán.

„A Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online a budaörsieknek szólnak, de a budaörsiekről is a külvilág számára. Nyomtatott újságunk havonta 10.000 példányban jut el a postaládákba ingyenesen, az online verzió tartalma pedig naponta többször is frissül.

Az elmúlt 10 évben a Budaörs Város Önkormányzatának támogatását is bíró lapunk nagyban segítette a budaörsiek mindennapi informálódását és kivette a részét a kulturális, közösségépítő és karitatív programokból is.

Ezekről és más eseményekről is láthatnak képes anyagot a Városháza aulájában. Formális kiállítás-megnyitót nem tervezünk, beszéljenek helyettünk a képek.

Jöjjenek el, és október 19-ig tekintsék meg újságunk címlapjait és fotóinkat Budaörs elmúlt tíz évének sajtótörténeti pillanatairól.” olvasható a szerkesztőség közleményében.

 

 


2018-10-02 14:35

Vissza