gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
A BTG közleménye a hóeltakarítással kapcsolatban
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása

Az elmúlt napok hóesése idején folyamatosan jártak és járnak a BTG hóekéi, szórógépei és takarítják az utakat. Utóbbira kéri a BTG a lakosságot is, ti. hogy az ingatlanjaik előtti járdaszakaszokat tisztítsák le, valamint hogy a parkolás során ne akadályozzák a hókotrók munkáját.

A BTG közleménye

 

Tisztelt Budaörsiek! 

 

Az elmúlt napi és éjszakai hóesés idején folyamatosan jártak és járnak hóekéink, szórógépeink.

A kilenc céljárművünk megszakítás nélkül dolgozik, hogy a város összesen 250 kilométert kitevő fő-, és mellékútjait síkosság mentesítse.

Prioritást élveznek a sűrű autóforgalommal terhelt főutak, a tanintézmények, az egészségügyi intézmények környéke, és a kereskedelmi csomópontok.

Mivel a síkosságmentesítés kötött forgatókönyv alapján történik, kérjük, hogy legyenek türelemmel, mert egyéni bejelentésekre nem áll módunkban változtatni a járatterven.

Arra kérjük a T. Lakosságot, hogy a helyi önkormányzati rendeletnek is eleget téve az ingatlanok előtti járdaszakaszokat tisztítsák le!

Továbbá kérjük, hogy autóikkal – ha módjukban áll - oly módon parkoljanak, hogy azzal ne akadályozzák a tolólappal felszerelt teherautók munkavégzését!

Amennyiben az elkövetkező napokban folytatódik a havazás, a fentiekben közöltek maradnak érvényben.

Köszönjük együttműködésüket!

Park-, és közterület fenntartási ágazat


2019-01-09 22:10

Vissza