gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Ünnepi koncert a Városházán
2018. október 22-én ünnepi hangversenyt ad a Városháza dísztermében a VIVART Budaörsi Sinfonietta. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
Hobbikert és szabadidős tevékenység céljára ad bérbe egy telket az önkormányzat Kamaraerdőn
Budaörs Város Önkormányzat Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága nyilvános pályázatot hirdet a Budaörs, Szajkó utcában található, az ingatlan-nyilvántartás adatai szerint 828 m² területű, „kivett beépítetlen terület” megnevezésű önkormányzati tulajdonú ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítására.
Lakbérfelmérést végez a KSH Budaörsön
A KSH 2018. október 12. és december 6. között hajtja végre a lakáspiac jellemzői feltárására irányuló Lakbérfelmérés című adatfelvételét Budaörsön.
Kezdődik a fűtési szezon - mire figyeljünk oda?
Tetőtűz, kazánrobbanás és füstmérgezés is volt már idén, pedig alig kezdődött meg a fűtési szezon. Az Érd Katasztrófavédelmi Kirendeltség tájékoztatót állított össze arról, hogy mire kell odafigyelni a fűtési rendszerek biztonsága érdekében.
10 éves a Budaörsi Infó – Kiállítás a Városházán
Tíz évvel ezelőtt jött létre a Budaörsi Infó. A jubileum alkalmából kiállítás nyílt a Városháza aulájában, ahol az 1998-2018 közötti időszak eseményeiről látható fotóválogatás, valamint megtekinthetők az újság eddigi címlapjai is .A kiállítást 2018. október 19-éig lehet megtekinteni.
Lakásbérleti pályázat egy kétszobás lakásra
Budaörs Város Önkormányzata pályázatot hirdet egy kétszobás, 57 m2 alapterületű, a Puskás Tivadar utcában található, első emeleti lakás piaci alapú bérbeadására.
Elismeréseket adtak át a Városházán
Ünnepi ülést tartott 2018. szeptember 19-én Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 11 órai kezdettel, amelynek keretében Wittinghoff Tamás polgármester átadta az idei Szakály Mátyás Pedagógus Emlékérmeket és a Budaörs Egészségügyéért Díjat.

Október 23-ára emlékezünk

Budaörs Város Önkormányzata 2018. október 23-án 10 órai kezdettel tartja az 1956-os forradalom és szabadságharc 62. évfordulójára szervezett megemlékezést az '56-os emlékműnél. Beszédet mond Wittinghoff Tamás polgármester, az ünnepi műsorban fellépnek a Budaörsi Latinovits Színház művészei, az I. számú Általános Iskola Énekkara és a Budaörsi Fúvószenei Egylet. Az ünnep előestéjén, 22-én 19 órától ünnepi hangversenyt ad a Városházán a VIVART Budaörsi Sinfonietta. Mindenkit szeretettel várunk!
Kiírták a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázatokat

Budaörs Város Önkormányzata kiírta a 2019. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2018/2019. tanév második és a 2019/2020. tanév első félévére vonatkozóan, valamint felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára. Jelentkezni november 6-áig lehet.
A képviselő-testületi ülésen történt

Megkezdődhet a Zombori utcai Idősek Otthonának bővítése, miután közbeszerzési eljárás során kiválasztotta az önkormányzat a kivitelező céget. Egyúttal arról is döntöttek a képviselő-testület 2018. szeptember 19-ei ülésén, hogy tűzifajuttatásban részesülnek azok a budaörsiek, akik erre rászorulnak.Videók