gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Okleveleket kapott Budaörs a Virágos Magyarország versenyen
Budaörs idén is részt vett a Virágos Magyarország Környezetszépítő versenyen, amelynek zsűrije elismerésben részesítette a várost a Legvirágosabb Úti Cél facebookos közönségszavazáson elért eredményéért, valmint a város közparkjainak színvonalas fenntartásáért és a Vackor Óvoda korszerű kialakításáért.
Szombaton is lesz ügyfélfogadás
2018. december 15-e, szombat munkanap lesz. A Budaörsi Polgármesteri Hivatal 8.00 és 11.00 óra között várja az ügyfeleket.
Legyél te is tűzoltó!
A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet beosztott tűzoltó munkakörre. Minden érdeklődő jelentkezését várják, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt.
December 11-én tart fogadóórát Budaörsön az egyenlőbánásmód-referens
Dr. Szatmári Éva Pest megyei egyenlőbánásmód-referens 2018. december 11-én, kedden 11.30 és 15.30 között tart fogadóórát Budaörsön, a Városházán, a 139-es tárgyalóban.
Budaörs Karácsonya december 16-án
Advent harmadik vasárnapján, december 16-án, ismét együtt karácsonyozik a város a Templom téren. A Budaörs Karácsonya rendezvényre 11 órától egész nap családi programok, koncertek, játékok és vásár várja a látogatókat.
Piaci alapú bérleti pályázat egy második emeleti lakásra
Budaörs Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Budaörs Város Önkormányzatának tulajdonában lévő Budaörs, Puskás Tivadar u. 55. 2. emelet 1. szám alatti 2 szoba+1 félszobás, 64 m2 alapterületű lakás piaci alapú bérbeadás útján történő hasznosítására
Piaci alapú bérleti pályázat egy első emeleti lakásra
Budaörs Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Budaörs Város Önkormányzatának tulajdonában lévő Budaörs, Puskás Tivadar u. 55. 1. emelet 4. szám alatti 2 szoba+1 félszobás, 64 m2 alapterületű lakás piaci alapú bérbeadás útján történő hasznosítására.

Tájékoztató a talajvízkút engedélyezéséről

A kutak létesítéséhez, üzemeltetéséhez, fennmaradásához és megszüntetéséhez bizonyos esetekben jegyzői engedély szükséges. Az alábbiakban megtalálják ennek feltételeit, szabályait és a szükséges kérelmeket.
Megkezdődött a Budaörsi Advent

2018. december 1-je és 23-a között készül a város a Karácsonyra. A rendezvények központja a Templom tér, de számos helyszín ad még otthont a programoknak. Gyertyagyújtás, koncertek, kiállítások, karácsonyi kézműves vásár és különleges finomságok várják a résztvevőket.
A képviselő-testületi ülésen történt

Támogatták a képviselők az új rendőrkapitány kinevezését a testület 2018. november 14-én tartott ülésén. Döntöttek arról is, hogy továbbra is segíti a város a helyi rendőrség munkáját.Videók