gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  27°C, 16.56 km/hNY/DNY-i szél, gyengén felhős
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Menetrendváltozás július 1-én és 2-án
A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2017. július 1-én és 2-án a Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, illetve Almásfüzitő – Almásfüzitő felső állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a sötétített alappal jelölt menetrend szerint.
Tájékoztatás országos tűzgyújtási tilalomról
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. június 20-tól országos tűzgyújtási tilalmat rendeltek el, amely visszavonásig érvényes.
Tájékoztató a 2017. évi „Nyári diákmunka” központi munkaerő-piaci programról
A program a fiatalkori inaktivitás csökkentésére, a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés elősegítésére az előző években indított „Nyári diákmunka” program tapasztalatait felhasználva ismét meghirdetésre kerül.
Új útvonalon jár a 288-as helyi busz a nyáron
A Kamaraerdőben folyamatban lévő közműépítési munkálatok miatt június végétől augusztus végéig a 288-as buszjárat megváltozott útvonalon közlekedik.
Nyári napközis tábor Budaörs 2017
Budaörs Város Önkormányzata, az iskolák állami fenntartásba vétele ellenére, továbbra is biztosítja a budaörsi általános iskolákba járó tanulók nyári felügyeletét.
Pályázható a Kulturált Települési Környezet Díj
A Kulturált Települési Környezetért díjat Pest Megye Önkormányzata alapította, és azon természetes vagy jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek számára adható, amelyek a megyei települések, vagy jelentős településrészek fejlesztésében kiemelkedő munkát végeztek, és ezzel jelentősen hozzájárultak környezetünk szebbé, jobbá tételéhez. A pályázat benyújtási határideje: 2017. július 24.
Július első hétfőjén zárva lesz a hivatal
2017. 07.03-án, hétfőn technikai okok miatt zárva lesz a Budaörsi Polgármesteri Hivatal.

Nyert Budaörs az állammal szemben indított perben – Több mint hétszázmillió forintot ítélt meg a bíróság

Első fokon ítéletet hirdetett a Fővárosi Törvényszék a Budaörs Város Önkormányzata által a Magyar Állam ellen indított perben, és a jogtalanul elvont több mint hétszázmillió forint és kamatai visszafizetésére kötelezte az államot.
A képviselő-testületi ülésen történt

Továbbra is az eddigi üzemeltető működteti majd a Szabadság úton lévő benzinkutat, de a kiszolgáló épületet fel fogják újítani – derült ki többek között a képviselő-testület 2017. június 21-én tartott ülésén.
Ismét kiírták a helyi értékvédelmi támogatást

Budaörs Város Önkormányzata pályázat útján vissza nem térítendő támogatást nyújt a védett értékeket fenntartó tulajdonosoknak, hogy segítse fenntartási kötelezettségük teljesítését. A pályázatok benyújtási határideje 2017. szeptember 15., 14 óraVideók