gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Fórum
Rohad a város


Hozzászólások
Létrehozás dátuma
Micike   2020.11.20 18:31
AFidesz kormány rengeteg pénzt von el a várostól, jövőre még többet több mint 8 milliárdot, a Covidos helyzetre hivatkozva., s adja oda Orbán a kebel barátainak meg a határontúliakat támogatja belőle.

A polgármester és a képviselő testület mindent megtesz a városért, ami tőlük telhető.
A rendőrség a Belügyminisztérium alá tartozik, ha nincs a városban rendőri járőrözés ott kell reklamálni a közbiztonság fenntartása nem önkormányzati feladat, így is nagyon sok pénzt fektet bele a város vezetése.

A távfűtési szolgáltatás amit a fogyasztókkal fizettetnek ki, elvárható a magas színvonal, /lehet, hogy az az 1-2 fűtő fideszes/ ki tudja. hihi

Lexi   2020.11.20 16:56
Budaörsön a polgármester úgy viselkedik , mint az országban Orbán Viktor fölényes győzelemmel nyer sokadszorra s akkor úgy gondolja, hogy mindenhol minden rendben van a városban, teljes elégedettség van a városlakókban.

A távfűtéssel gond van a lakótelepen egy- két fűtő nem végzi a munkáját, nem szedik össze az avart folyamatosan térdig járunk benne, mire valaki megjelenik . Szlömösödik minden a környéken. Látom, most új hintákra cserélik a régieket a játszótéren biztos megérett rá, de jó lenne, ha az intézmények dolgozóit is ellenőriznék.
S fura alakok jelentek meg a budaörsi végállomás környékén, igaz ez a rendőrség munkája lenne a járőrözés, de még rendőrautót se látok a város utcáin , nemhogy járőröző rendőrt.
Lexi   2020.11.16 18:42
A “parkoló” autókhoz annyi, hogy évekkel a mi lakótelepi részünk ön parkolójában is voltak ilyen autók, betelefonáltunk az Önkormányzat Műszaki Osztályára bejelenteni, a titkárnő azt felelte: ja , ha a parkolóban vannak akkor , jó helyen vannak.
Az önkormányzati rendeletben benne van, hogy el kell szállítani, a
végén el lett szállítva.
Előzmény
Lexi   2020.11.16 18:35
Rendőr az egész városban nincs, egyáltalán nem lehet látni őket, majd , ha traffipax ölni kell akkor kint lesznek.
Előzmény
Panna3   2020.07.04 06:55
Facebook , Elheto Budaors csoport, varunk szeretettel ..
Előzmény
Mutyivadász   2018.06.11 16:41
panelvirágnak igaza van, a lakótelep is siralmas állapotba került!

A Tesco parkolójában is van egy piros autó, ami évek óta várja, hogy valaki vissza szolgáltassa a gazdájának, szinte biztosan lopott a jármű.

A Tulipán utcai buszmegállónál a két jelzőlámpás gyalogátkelőből egyik sem működik, körül-belül egy hónapja! Ami azért is nagyon kellemetlen, mert két általános iskolába járó gyermekeknek kell az életük kockáztatásával átkelni a forgalmas 1-es úton.

Szerencsére hamarosan véget ér a tanítás. Otthon nagyobb biztonságban lehetnek a lurkók!
panelvirág   2018.06.06 20:15
Egyetértek Mutyivadásszal :( A lakótelepen, az IKEA mögötti parkoló és az IKEA kerítése között égig érő gaz van.A Törökugrató felé az utcákon alig lehet közlekedni, a járdákat benövik a növények.Mindenhol évek óta "parkoló" autók, vastagon koszosak, lepukkant gumikkal, rozsdásan, roncs állapotban. Közterületest még csak látni sem lehet.Gondolom nekik kellene jelezni az Önkorm. felé.Ezért nem lehet parkolni, az ilyen roncsok foglalják el a helyet! Budaörsnek nincs gazdája!
Mutyivadász   2018.06.05 11:41
Budaörs város elindult lefelé a lejtőn!

Keréktörő mélységű kátyúk, amik senkit sem zavarnak, zavar a szemétszállítás jövőjében, félbehagyott kivitelezési munkák, soha el nem készülő stadion, ami pedig jó szolgálatot tenne az éppen minden idők legjobb eredményét elérő budaörsi sportolóknak, eltűntek a közterületekről a virágok, helyüket a parlagfű nőtte be, a vasútállomás környéke még mindig nincs rendezve, a Farkasréti út közveszélyes lett, mióta a fizetős autópályák helyett a navigációs alkalmazások mellékhatásaként arra száguldoznak a Budapesten dolgozók, a gyalogos átkelőhelyen százzal előzik egymást, sehol egy fekvő rendőr, még az óvoda előtt sincs semmi, rendőr sincs ott, ahol kellene, nagyjából a Riedl patika előtt mérnek, teljesen feleslegesen, nem ott van a veszély!

Mindenki értesült már róla, hogy megsarcolja a Kormány Budaörsöt, azonban érthetetlen, ha a gyermekek rendes ellátására sincs pénz, miért költenek 150 milliót egy olyan rendezvényre, ahová a környékbeli települések kisebbségben levő lakosain kívül már szinte senki sem kíváncsi?

Tényleg szükség van a látszatra, giccsre?