gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Hírek
Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. 2022. június 1-jével országos azbesztmentesítési pályázatot hirdet lakossági ügyfelei részére. A pályázatokat június 20-ától lehet beadni az nhkv.hu honlapon keresztül.
Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a Budaörs, 1036/9/A/101 helyrajzi számú, természetben a Budaörs, Patkó utca 9. szám alatti ingatlan földszintjén található, „üzlethelyiség” megnevezésű, 83 m2 alapterületű önkormányzati ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítására.
Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a Budaörs, 1036/9/A/100 helyrajzi számú, természetben a Budaörs, Patkó utca 9. szám alatti ingatlan földszintjén található, „üzlethelyiség” megnevezésű, 84 m2 alapterületű önkormányzati ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítására.
Pályázat társasházak villámvédelmi rendszerei korszerűsítésének, szabványosításának helyi támogatására
Az iparosított technológiával épült társasházak villámvédelmi rendszerei korszerűsítésének, szabványosításának támogatására.
2022. június 30-án 08:00 és 15:30 óra között áramszünet lesz a Völgy utcában és környékén, mert az ELMŰ karbantartást végez.
Pályázat a Bárány utca 12b. alatti pince bérbeadására
Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a 1348/4 helyrajzi számú, természetben Budaörs, Bárány utca 12/b. szám alatt található pince bérbeadás útján történő hasznosítására. A pályázat beadási határideje: 2022. június 30. (csütörtök), 12:00 óra.
Pályázat pince bérbeadására
Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a 1348/1 helyrajzi számú, természetben Budaörs, Bárány utcában található pince bérbeadás útján történő hasznosítására. A pályázat beadási határideje: 2022. június 30. (csütörtök), 12:00 óra.
Jelentős pénzügyi támogatást nyújt az önkormányzat a Budaörs Rádió újraindításhoz, de határoztak arról is a képviselő-testület május 25-én megtartott ülésén, hogy mire költik a tavalyi évről megmaradt mintegy félmilliárd forintot.
A cigicsikk hulladéknak számít, eldobásával nemcsak szennyezzük a környezetünket – több, mint 15 év a lebomlási ideje –, de rengeteg tűz is keletkezik a felelőtlenül eldobott csikkek miatt. A probléma enyhíthető azzal, ha a dohányosok a városszerte kihelyezett szemetesekbe dobják a cigicsikket.
A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2022. május 20-tól 27-ig pályakarbantartási munkát végeznek, ami miatt több vonat menetrendje változik.
A 77. évforduló alkalmából a német-magyar katonatemetőben emlékeztek szombat délelőtt Budaörsön.
Budaörs Város Önkormányzata 142,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „VEKOP-6.1.1-21 Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése” című pályázaton. Az európai uniós projekt keretében, amely a Széchenyi 2020 program részeként valósul meg, egy 16 férőhelyes minibölcsőde épül a Dózsa György utcában.
Május 4-én, 12-én és 14-én izgalmas programokat szervez az önkormányzat a klímavédelem és klímatudatosság jegyében, amelyekre szeretettel várja az érdeklődőket.
A Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvoda Kutyás csoportja látogatást tett május 3-án, kedden a Budaörsi Városházán, ahol a városról tanulhattak és feltehették kérdéseiket.