gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Hírek
2024. január 28-án elhunyt dr. Ravasz Carmen Judit, aki háziorvosként közel négy évtizeden át szolgálta a budaörsieket.


Budaörs és Törökbálint már hosszú ideje működtet közösen egy hatékony sürgősségi ügyeleti rendszert, amely kiemelt fontosságú mind a gyermek, mind a felnőttorvosi ellátás terén. Ahogy eddig, a jövőben is mindent elkövet a két város a jelenlegi rendszer fenntartása érdekében.


Budaörsön a Budaörsi Állatmenhely gondoskodik a kóborló állatok befogásáról, ellátásáról, tulajdonjogának átruházásáról.


2024. január 22-től mini könyvtár nyílt a Jókai Mór Művelődési Ház emeletén.


Budaörs Város Önkormányzata erkölcsi elismerésként díszdiplomát adományoz azoknak a pedagógusoknak, akik ezt az oklevelüket kiállító intézmény jogutód nélküli megszűnése miatt korábbi képzési helyükön nem érvényesíthetik.


A hideg időjárás beköszöntével megnövekszik azok száma, akik a kihűlés miatt lelik halálukat. Kérjük a lakosságot, hogy figyeljünk oda egymásra! Az Önkormányzat szükség estén támogatást tud nyújtani.


2024. január 25-én áramszünet lesz karbantartási munkák miatt.


A válaszokat január 7. éfjélig várjuk a cikkben található kérdőíven!
A nagy érdeklődésre való tekintettel Budaörs Város Önkormányzata és a CYEB jóvoltából a LED-csereprogram ismét elérhető településünk lakosai számára.


A karácsonyi ünnepeket követően Budaörs város területén kihelyezett fenyőfákat a hulladékgazdálkodási közszolgáltató a kijelölt napokon elszállítja.


A Hintalovon Alapítvány január 18-án a Városházán várja azokat, akinek a gyermekvédelemmel, a gyermekjogokkal kapcsolatos kérdése, problémája van. Előzetes regisztráció szükséges.


Csőtörés van a Farkasréti út és Ötvös utca sarkán. A hiba elhárítása folyamatban van. Köszönjük türelmüket!


Hosszas betegség után, 86 éves korában, december 12-én elhunyt Fehérváry János, Budaörs egykori tanácselnöke, településünk és a németországi Bretzfeldközötti testvérvárosi megállapodás előkészítője.