gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Hírek
Mi történik a Budaörs-környéki erdőkben? - A Pilisi Parkerdő Zrt. tájékoztatója

A tavalyi évben 48 millió forintot költött a Pilisi Parkeredő Zrt. az illegális hulladék elszállítására a Budaörs-környéki sétautakról, ezért a zrt. kéri a lakosság segítségét a helyi kirándulóhelyek tisztántartásában. A társaság a Fiatalok az európai erdőkben - 2014 című nemzetközi tanulmányi versenyre is felhívja a középiskolások figyelmét a tevékenységéről kiadott tájékoztatóban.

A Szabadsági úti lett a körzeti városi posta

A Magyar Posta Zrt. tájékoztatása szerint 2014. január elsejétől ahol egynél több postai szolgáltató hely működik, kijelölnek egy, az irányításért felelős körzeti városi postát. Budaörsön ez a Szabadság úti postafiók lett.

A Közép-magyarországi régióban Budaörs városa nyerte el a Virágos Magyarországért Szervező Bizottságának legmagasabb díját, az Arany Rózsa-díjat. Az elismerést olyan települések kaphatják meg, amely évek óta kiemelkedő eredményt mutatnak fel a környezetszépítésben.
A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2010. évi választásán Budaörs város megválasztott polgármestere Wittinghoff Tamás, a Budaörs Fejlődéséért Egyesület jelöltje lett, a szavazatok 60,3 százalékával. A képviselő-testületetben az alábbi mandátumok születtek: 8 Fidesz, 4 Budaörs Fejlődéséért Egyesület, 1 MSZP és 1 Jobbik.
Nagyon sokan látogattak ki 2010.szeptember 25-én a Budaörsi Vigasságok rendezvényre: ki családostul, ki a kutyájával, avagy a barátaival, vagy akár egyedül. Az biztos, hogy magányosnak senki nem érezte magát!