gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Hírek
Budaörsön sikerült megvalósítani a hagyományok és a modernitás összhangját - állapította meg az Értékgazdag Település díj zsűrije, ami hozzájárult ahhoz, hogy városunk második díjat nyert a pályázaton. Az indoklás szerint a díjat a Budaörsön található épített, természeti és kulturális értékek számba vételére, bemutatására, népszerűsítésére, megőrzésére, fenntartható hasznosítására vonatkozó magas színvonalú önkormányzati tevékenységért nyerte el városunk.
Zsúfolásig megteltek a lelátók az új uszoda-sportcsarnokban szeptember 19-én, amikor az ExperiDance tánckar lebilincselő produkcióval avatta fel a létesítmény színpadát.
Több mint félszáz budaörsi gyűlt össze a Kulturális Örökség Napok keretében rendezett budaörsi várossétára, amely igen kellemes hangulatban és szép őszi időben zajlott le szeptember 19-én.  A legidősebb részvevő 83, a legfiatalabb pedig mindössze ötéves volt.
Már látogatható a budaörsi Uszoda és Sportcsarnokhoz tartozó strandrész, amely szeptember 17-éig próbaüzemben fogadja a látogatókat.
A napenergia hasznosításában élenjáró településként Napkorona díjjal ismerte el Budaörs városát az Energia Klub, a Napkorona Bajnokságon. Az 5 ezer és 50 ezer közötti lakossal rendelkező települések kategóriájában Tapolca mellett Budaörs és Törökbálint lett a bajnok az Energia Klub versenyén.