gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Hírek
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Vagyongazdálkodási Bizottsága 85/2022. (V.16.) TFKVB sz. határozata alapján Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a 1348/4 helyrajzi számú, természetben Budaörs, Bárány utca 12/b. szám alatt található pince bérbeadás útján történő hasznosítására
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Vagyongazdálkodási Bizottsága 84/2022. (V.16.) TFKVB sz. határozata alapján Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a 1348/1 helyrajzi számú, természetben Budaörs, Bárány utcában található pince bérbeadás útján történő hasznosítására
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2022. június 7-én, kedden a Polgármesteri Hivatal technikai okok miatt zárva tart!
Jelentős pénzügyi támogatást nyújt az önkormányzat a Budaörs Rádió újraindításhoz, de határoztak arról is a képviselő-testület május 25-én megtartott ülésén, hogy mire költik a tavalyi évről megmaradt mintegy félmilliárd forintot.
A 2021. évi iparűzésiadó-bevallás benyújtásának és az iparűzésiadó-különbözet megfizetésének határideje 2022. május 31.
2022. május 25-én, szerdán, 08:30 órai kezdettel ülésezik Budaörs Város Önkormányzat képviselő-testülete a Városháza II. emeleti tanácstermében (2040 Budaörs, Szabadság út 134.).
A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint május 28-án és 29-én több Budaörsöt is érintő, illetve itt áthaladó vonat menetrendje változik.
2022. június 17-én 09:00 és 13:30 óra között áramszünet lesz a Bor utcában és környékén, mert az ELMŰ karbantartást végez.
A cigicsikk hulladéknak számít, eldobásával nemcsak szennyezzük a környezetünket – több, mint 15 év a lebomlási ideje –, de rengeteg tűz is keletkezik a felelőtlenül eldobott csikkek miatt. A probléma enyhíthető azzal, ha a dohányosok a városszerte kihelyezett szemetesekbe dobják a cigicsikket.
A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2022. május 20-tól 27-ig pályakarbantartási munkát végeznek, ami miatt több vonat menetrendje változik.
A 77. évforduló alkalmából a német-magyar katonatemetőben emlékeztek szombat délelőtt Budaörsön.
Budaörs Város Önkormányzata 142,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „VEKOP-6.1.1-21 Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése” című pályázaton. Az európai uniós projekt keretében, amely a Széchenyi 2020 program részeként valósul meg, egy 16 férőhelyes minibölcsőde épül a Dózsa György utcában.
A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint májusban és júniusban több Budaörsöt is érintő, illetve itt áthaladó vonat menetrendje változik.
Május 4-én, 12-én és 14-én izgalmas programokat szervez az önkormányzat a klímavédelem és klímatudatosság jegyében, amelyekre szeretettel várja az érdeklődőket.