Átmenetileg szünetel az óvodai és bölcsődei ellátás Budaörsön – Frissített közlemény
Az alábbiakban olvasható Wittinghoff Tamás polgármester frissített közleménye, amelyben tájékoztatást ad az óvodai és bölcsődei ügyeletről. A közleményből kiderül: akiknek az otthoni déli étkeztetését a szülők nem tudják megoldani, az önkormányzat előre csomagolt ebéd étkezési csomagot biztosít.Wittinghoff Tamás polgármester frissített közleményeKedves Budaörsi Szülők!


Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy önkormányzatunk milyen intézkedéseket tesz a jelenlegi járványveszély-helyzet idejére.1.     1.     Óvodák, bölcsődék
A Budaörs területén elhelyezkedő intézményekben az óvodai és bölcsődei ellátás hétfőtől, március 16-tól további intézkedésig átmenetileg szünetel. A rendkívüli szünet időtartama alatt a gyerekek nem látogathatják az intézményt.

Azoknak az önkormányzati fenntartású intézményekbe járó gyerekeknek a számára, akiket a szüleik semmiképpen nem tudnak elhelyezni máshova, 2020. március 17-éig, keddig a Budaörsi Vackor Óvodában biztosítunk ügyeletet
2040 Budaörs, Szabadság út 136.
Tel: 06-23/420-163
www.vackorovoda.hu<http://www.vackorovoda.hu><http://www.vackorovoda.hu/>

2020. március 18-ától nem lesz óvodai ügyelet!


A bölcsődés gyermekek esetében 2020. március 20-áig, péntekig biztosítjuk a gyermekfelügyeletet a
Pitypang Bölcsőde és Gyermekközpontban.
2040 Budaörs, Dózsa György u. 17/A.
Tel: 06-23/415 402.
https://bolcsode-budaors.hu/pitypang-bolcsode/

2020. március 23-ától nem lesz bölcsődei gyermekfelügyelet!  1.  2.     Gyermekétkeztetés
Azoknak a gyerekeknek (beleértve az iskolásokat is), akiknek az otthoni déli étkeztetését a szülők nem tudják megoldani, az önkormányzat előre csomagolt ebéd étkezési csomagot biztosít. A rászorultak felmérését elkezdtük.


Kérem, hogy vigyázzunk magunkra és egymásra, segítsük azokat, akik arra rászorulnak. Biztos vagyok benne, hogy együtt, közösen megbirkózunk az előttünk álló nehézségekkel.

Polgármesterként munkatársaimmal és az önkormányzati képviselőkkel együtt azon leszünk, hogy ehhez minden segítséget megadjunk.
Köszönöm a megértésüket, és kérem együttműködésüket!


Budaörs, 2020. március 16.

Wittinghoff Tamás
polgármester