Keddtől zárva tart a Fővárosi Vízművek Zrt. helyi ügyfélszolgálata
A Fővárosi Vízművek Zrt. tájékoztatása szerint a társaság budaörsi személyes ügyfélszolgálati pultja 2020. március 17-étől további rendelkezésig zárva tart.

A Fővárosi Vízművek Zrt. tájékoztatója


Tájékoztatjuk, hogy Budaörs településen lévő személyes ügyfélszolgálati pultunk 2020. március 17. napjától, további rendelkezésig zárva tart az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az ügyfelek és kollégáink egészségének megóvása érdekében (Cím: 2040 Budaörs, Szabadság út 134.).


Ezen időszak alatt ügyfeleink rendelkezésére áll a folyamatosan üzemelő online ügyfélszolgálatunk, melyet az alábbi linken érhetnek el: https://ugyfelszolgalat.vizmuvek.hu/A regisztráció csupán pár percet vesz csak igénybe, és ügyfeleink az online felületünkről minden lényeges információt azonnal le tudnak kérdezni fogyasztásaikkal, számláikkal, szerződéseikkel és vízmérőikkel kapcsolatban. Pár kattintással otthonukban is bármely digitális eszközről kényelmesen és gyorsan intézhetik a vízszolgáltatással kapcsolatos teendőiket, beleértve akár az online fizetést is. Erről bővebben itt olvashatnak: https://www.vizmuvek.hu/hu/fovarosi-vizmuvek/lakossagi-ugyfelek/altalanos_informaciok/elerhetoseg/online_ugyfelszolgalat