gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Aranyérmek és szponzori megállapodások a Fillarinál
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása

Több dobogós helyezés, utánpótlás edzőtábor és új szponzori megállapodások júliusban a Fillari Team Budaörsnél.A hónap első hétvégéjén került sor Magyarország egyik legnevesebb kerékpáros eseményére a Duna Maraton nevet viselő nemzetközi hegyikerékpáros versenyre, ahol a fillaris fiatalok egyértelműen megmutatták, hogy a budaörsi utánpótlással számolni kell. Az ún. U19-es mezőnyben két fillaris állhatott a pódiumra: Míg Hugauf Marci a harmadik helyezett lett, Szederkényi Bence fölényesen hozta el az aranyat. Testvére, Marci pedig hatodikként ért célba.

 

Az év másik nagy megmérettetésének számító Országos Bajnokságnak július utolsó előtti hétvégéjén Pilisvörösvár adott otthont. A hónap közepén edzőtáborban készülő fillaris juniorok közül nyolcan álltak rajthoz. Szerző Péter amatőr férfi kategóriában az ország leggyorsabbjának bizonyult, Ferenczi Fédra pedig a 15 év alatti lány kategóriában állhatott a dobogó harmadik fokára.

 

Ám ezzel a két versennyel a Fillarisok még korántsem fejezték be az idei szezont! Augusztus elején a Bükk Maraton Magyar Kupa futam, szeptember elején a Mátra Maraton Magyar Kupa futam vár a versenyzőkre.

 

László Dávid az egyesület ügyvezetője pedig azt is elárulta, hogy a kimagasló eredmények mellett júliusban két szponzori megállapodással is gyarapodott a budaörsi csapat, de konkrétumokat még nem közölt.


Kapcsolódó dokumentumok:

2012-07-31 17:18

Vissza