gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Pergel Szandra Európa-bajnoki bronzérmes
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása
2016. október 18-23-a között rendezték a budapesti Tüskecsarnokban a 2016. évi Felnőtt Asztalitenisz Európa-bajnokságot, ahol a Budaörsi Sport Club versenyzője Pergel Szandra Madarász Dórával az oldalán fantasztikus teljesítményt nyújtva harmadik helyezést ért el a női páros versenyszámban, és felállhatott az Európa-bajnoki dobogóra.

 

 

Szandra és Dóra sikerének jelentőségét tovább növeli, hogy a magyar válogatott egyetlen érmét nyerték az EB-n.
Közel teltház (2000-2500 néző) szurkolta végig a legfontosabb mérkőzéseket, ahol is Szandráék az elődöntőbe jutásért egy honosított kínai játékossal felálló luxemburgi párt vertek meg a lehető legminimálisabb különbséggel, később az elődöntőben ugyanilyen arányban kaptak csak ki a későbbi Európa-bajnok német párostól.

Ez az eredmény egy újabb nagy mérföldkő szakosztályunk életében és eredményességében, büszkeségünket tovább növeli az a tény, hogy Szandra mindhárom versenyszámban (egyéni, páros, vegyes páros) kiválóan teljesített, és a legeredményesebb magyar játékosa lett az Európa-bajnokságnak.
Arra is büszkék vagyunk, hogy az 5 fős női válogatottban Szandra mellett helyett kapott még egy budaörsi versenyző, Nagyváradi Mercédesz kiváló egyéni teljesítménnyel feljutott az egyéni versenyszám főtáblájára.

A bronzérmes párosunk mérkőzésein szakosztályunk szakmai vezetője Harczi Zsolt segítette rendkívül eredményesen a női válogatott szövetségi kapitányának a munkáját.

A rendkívül jól megszervezett hazai Európa-bajnokságon 44 ország 254 versenyzője vett részt. Az eseményről, valamint Szandra és Dóra kiváló eredményéről szinte a teljes magyar elektronikus és írott média nagy tartalommal számolt be. A teljesség igénye nélkül: Nemzeti Sport (a hétfői számban címlapon is), M1, M4, Digi TV, Eurosport...


Várjuk Önöket november 27-én, vasárnap amikor ETTU Nemzetközi Kupamérkőzést játszunk a BVUSS létesítményében.


2016-11-02 06:53

Vissza