gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Idén is szuper volt az Idesüss fesztivál
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása
Augusztusi utolsó szombatján hagyományosan lezárjuk a Szabadság utat Budaörsön és egész nap színes programokkal, előadásokkal, bemutatókkal, koncertekkel vártuk a budaörsieket az IDESÜSS Budaörs Napja városi rendezvényre. Az egynapos fesztivál idén is nagyszerűen sikerült, rengeteg színvonalas programnak lehettünk tanúi.

Mesezenekar és a Zabszalma Együttes adtak interaktív koncertet a kicsiknek, majd délután a Katáng Zenekar szórakoztatta a közönséget.


Fiatal budaörsi tehetségek is színpadra álltak a délelőtt folyamán. A Shine Time- Világzene Fiatalokkal- Novák Anikó vezetésével igazi zenei élmény volt, míg az Ifikoncert sok tehetséges fiatal számára volt az első "nagyszínpados" bemutatkozási lehetőség.


Idén is megcsodálhattuk a szenzáció számba menő Lánglovagok Tűzoltó bemutatót, ami tömegesen vonzotta nemcsak a gyerkőcöket, hanem a szüleiket is. Ami persze nem csoda, mert biztonságos körülmények között láthatták, hogy egy kigyulladt, lángoló autóból hogyan mentik ki a tűzoltók és a mentők a bajba jutottakat. A program interaktív, látványos és nagyon tanulságos volt! Szervezők: Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Budaörsi Mentőállomás.


A délutáni koncertfolyamot a Chamelon Jazz Band indította, akik Popcorn! nevű országos koncertturnéjuk premierjének helyszíneként igazi pop slágerekkel varázsoltak igazi buli hangulatot a budaörsi főútra.


A várakozásoknak megfelelően fergeteges volt a Színészkoncert is, ahol a Budaörsi Latinovits Színház fiatal színészeit ismerhettük meg egy másik, nagyon vagány oldalukról!

Az esti órák az önfeledt szórakozásról, táncról szóltak, ahol a hazai fesztiválok népszerű zenekarai léptek színpadra: a Blahalousiana és a PASO adott nagyszerű koncertet.


A nyárbúcsúztató, őszköszöntő fesztiváli hangulatot idéző nap során a programok, koncertek ingyenesek voltak, a jó hangulathoz a budaörsi civil szervezetek, az értékes kézműves portékát kínáló vásárosok és helyi érdekeltségű cégek interaktív bemutatói is nagyban hozzájárultak.

 

Képgaléria a Budaörsi Napló oldalán:

https://budaorsinaplo.hu/forro-volt-az-idesuss-budaors-napja/Kapcsolódó dokumentumok:

2017-08-27 11:57

Vissza