gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Kedvezményes üdülésre jelentkezhetnek a budaörsi nyugdíjasok
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása

Az előző évekhez hasonlóan idén is lehetőség nyílik a budaörsi nyugdíjasok számára, hogy Budaörs Város Önkormányzata szervezésében kedvezményes üdülésen vegyenek részt. Az erre vonatkozó kérelmeket 2020. február 29-ig lehet benyújtani.

Kedvezményes üdülés

a budaörsi nyugdíjasok részére

 

Az előző évekhez hasonlóan idén is lehetőség nyílik Budaörs Város Önkormányzata szervezésében a kedvezményes üdülésen történő részvételre. Az önkormányzat az igénylők számára az előszezonban szállást, félpanziós ellátást, valamint az üdülőhelyre történő oda- és visszautazást biztosítja.

A jogosultság feltételei:

-        akinek családjában az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének négyszeresét(114 000,- Ft),egyedül élő esetén az ötszörösét (142 500,- Ft)

-        saját jogú nyugellátásban részesül (62. életévét, illetőleg a reá irányadó öregségi nyugdíjkorhatárt betöltött személy)

-        átmeneti járadékban, rendszeres szociális járadékban, baleseti rokkantsági nyugdíjban, rokkantsági nyugdíjban részesülő, 52. életévét betöltött személy

 

A kérelmet a kötelező mellékletekkel együtt egy példányban az erre rendszeresített formanyomtatványon 2020. február 29-ig egy példányban lehet benyújtani a Budaörsi Polgármesteri Hivatal Szociális és Egészségügyi Iroda, I. em. 104. szobájában (2040 Budaörs, Szabadság út 134.)

További információ kérhető a (23) 447 934 telefonszámon.

 

A kedvezményes üdülésről szóló kérelemnyomtatvány igényelhető a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán valamint a Szociális és Egészségügyi Iroda, I. em. 104. szobájában vagy letölthető az Budaörs Város honlapjáról is (Kérelem kedvezményes üdülés megállapítására).

A kérelemhez csatolni kell:

a) a támogatás iránti jogcímét igazoló dokumentumot, valamint

b) a jövedelemigazolást (a kérelem benyújtását megelőző hónap nyugdíjszelvényét, nyugdíjas nevét tartalmazó ellátás összesítőt, bankszámlakivonatot.)

A kedvezményes üdülésre való jogosultság ugyanazon személy részére 3 évenként állapítható meg.

 

 

 

Budaörsi Polgármesteri Hivatal

Szociális és Egészségügyi Iroda

 

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó dokumentumok:

2020-01-08 12:01

Vissza