gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Elektronikusan is befizethetők az adók és az illetékek
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása
2020. március 10-étől az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online is lekérdezhetők és teljesíthetők. Az igénybevételhez KAÜ-bejelentkezés (pl. ügyfélkapus azonosító) szükséges.

 

 

 

Tisztelt Adózó!

 

Tájékoztatjuk, hogy 2020. március 10-től lehetőség van az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online lekérdezésére és befizetésére.

 

A https://e-onkormanyzat.gov.huoldalra kattintva a kiválasztott önkormányzathoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét (pl. gépjárműadó, kommunális adó, telekadó, építményadó) elektronikus úton teljesítheti, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével.

 

Az Elektronikus Fizetési szolgáltatás igénybevételéhez KAÜ bejelentkezés (pl. ügyfélkapus azonosító) szükséges, és egy tranzakcióval akár több adószámlán fennálló tartozás is befizethető.

 

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a sikeres fizetéseket követően a bankok által küldött visszaigazoló SMS tartalmára nincs ráhatásunk. Az SMS-ben esetlegesenelőforduló Budapest városnév a Magyar Államkincstár székhelyére utal, nem a kedvezményezett önkormányzatra.

 

Budaörsi Polgármesteri Hivatal

Adóiroda


2020-03-11 10:57

Vissza