gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Megkezdődik a Latinovits Színház raktárépületének építése
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása
Az önkormányzat megrendelésére megkezdődik a Budaörsi Latinovits Színház új kellék- jelmez- és díszlet raktár, egyben díszlet-műhely építése.

 

 

 

 

 

 

Városunk színházának raktározási körülményei jelenleg méltatlanok, szinte barkácsolt jellegű ideiglenes fészerek szolgálnak erre a célra, ezért a fagy- és nedvesség miatt a tárolt felszerelések károsodhatnak. Megjelenésük is rendezetlen, városképi szempontból nem kívánatos. Az építmények helyén, azok elbontása után kisebb alapterületen, három szinten (földszint és két emelet) épül erre a célra korszerű, vasbeton tartó szerkezetű, tégla kitöltő falazatú épület, környezetbarát zöld tetővel, temperáló fűtési lehetőséggel. Alapterülete a három szinten összesen nettó 320 m2.

 

A tervek 2022. június 7-én 18.00 órakor megtekinthetők a Jókai Mór Művelődési Ház  (Latinovits Színházzal közös) bejárati előcsarnokában, (Szabadság út 26.) konzultációs lehetőséggel.


A kivitelezés tervezetten 2022. július 4-től 2023. januárig fog tartani.


Az építkezéssel járó esetleges kellemetlenségek kapcsán türelmüket és megértésüket kérjük. Nagyobb zajjal járó munkákat a Kivitelező a késő esti, éjszakai pihenő időben, vasárnapokon és ünnepnapokon nem végez. 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az építkezés idejére a színház melletti murvás parkolót közforgalom elől lezárják.Kapcsolódó dokumentumok:

2022-06-24 13:15

Vissza