gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Megkezdődött a Máriavölgy utca út és közvilágítás rekonstrukciója
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budaörs Város Önkormányzatának megbízásából megkezdődött a Máriavölgy utca út és közvilágítás rekonstrukció, a 1460/1 hrsz. – 1446/3 hrsz. közötti szakaszon.

 

 

 

 

A beruházás keretében az utca burkolatának rekonstrukciója, parkolásra alkalmas burkolt padka felületek kialakítása és az utca keleti oldalán járda építése valósul meg.  A vízelvezetés a nyílt árokba vezetve, illetve az útszegélyek által valósul meg. Az útpálya két réteg aszfaltburkolattal, a járdák és gépkocsibehajtók térkő burkolattal készülnek el. Az útpálya a műszaki és helyszíni adottságok figyelembevételével 4-4,5 méter változó szélességben, 240 méter hosszon újul meg a Kőhalom utca áteresztől a Víztorony utcai éles útkanyarulatig.

 

A közvilágítás rekonstrukció keretében, új oszlopok, közvilágítási lámpatestek épülnek, egyben a lakossági bekötések is az új hálózatról üzemelnek majd tovább, megteremtve az új lakossági csatlakozások létesítésének lehetőségét, mivel ez az árok túloldaláról a Zúzmara utcából már szabványosan nem volt lehetséges.

 

A kivitelezés megkezdése:                        2022. július 11.

A kivitelezés várható befejezése:             2022. szeptember vége

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Máriavölgy utca a rekonstrukcióval érintett szakaszán, a beruházás ideje alatt az átmenő forgalom elől le lesz zárva, melyet a kivitelező a szükséges táblákkal jelezni fog. Az érintett szakaszon lakók bejutását a kivitelező természetesen biztosítja. A kerülő útvonal: Zúzmara u. – Zengő u. – Kőhát u.

 

A kivitelezéssel járó esetleges kellemetlenségek kapcsán türelmüket és megértésüket előre is köszönjük.2022-07-12 09:57

Vissza