gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Zavartalan a háziorvosi rendelés Budaörsön
A magyar egészségügy helyzetét mi sem jellemzi jobban, mint az, hogy még Budaörsön is komoly gondot jelent a háziorvos-utánpótlás. A 001. praxist ellátó Ravasz doktornő november 1-től nyugdíjba ment, de eddig még nem jelentkezett a helyére állandó háziorvos. A háziorvosi rendelés folyamatos és zavartalan működése érdekében azonban sürgősen intézkedni kellett. Az ellátás folytonosságát tartós helyettesítéssel biztosítottuk.
Áramszünet december 13.
2023. december 13-án áramszünet lesz karbantartási munkák miatt.
Képviselő-testületi ülés
Budaörs Város Önkormányzat képviselő-testülete 2023. december 6-án, szerdán 9:00 órai kezdettel testületi ülést, 11:00-tól ünnepi testületi ülést tart a Városháza II. emeleti tanácstermében.
TÉRÍTÉSMENTESEN ÁTVEHETŐ FELNŐTT HÁZIORVOSI PRAXIS
Budaörs Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Budaörs Város Alapellátási Körzeteiről szóló 17/2003. (IV.18) önkormányzati rendeletben foglalt 001. számú körzet felnőtt háziorvosi feladatainak ellátására.
Hasznos tanácsok téli időjárás esetén
A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a téli időjárásra való felkészülés jegyében hasznos tanácsokat, javaslatokat készített.
Felhívás a kihűléses halálesetek megelőzése érdekében
A hideg időjárás beköszöntével megnövekszik azok száma, akik a kihűlés miatt lelik halálukat. Kérjük a lakosságot, hogy figyeljünk oda egymásra! Az Önkormányzat szükség estén támogatást tud nyújtani.
Csőtörés a Hársfa utcában
A Hársfa utcában és környékén csőtörés történt. A Fővárosi Vízművek tájékoztatása szerint a hibaelhárítás a területen megkezdődött.

Budaörs Advent 2023

A Budaörsi Advent időszakában az első adventi hétvégétől, 2023. december 2-től színes programokkal, rendezvényekkel várunk mindenkit Budaörsön.
Budaörs ismét URBACT-város lett

A sikeres URBACT III. – Cities4CSR nemzetközi projekt után Budaörs a következő 30 hónapos nemzetközi városfejlesztési projektben is részt vesz.
A tiszta levegő közös érdekünk

A kerti hulladékot égetés helyett komposztáljuk vagy az FKF AGGLOMERÁCIÓ feliratú zsákokba helyezzük el, amelyet rendszeresen elszállítanak.