gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Pályázati felhívás
Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Vagyongazdálkodási Bizottsága Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a a 8991/1 helyrajzi számú, természetben Budaörs, Kőhalom és Zengő utca találkozásánál lévő, 956 m2 területű önkormányzati tulajdonú ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítására
Pályázati felhívás
Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Vagyongazdálkodási Bizottsága Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a a 8908 helyrajzi számú, természetben Budaörsön a Puttony utcában található,1979 m2 területű önkormányzati tulajdonú ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítására
MÁV-menetrend változás március 31-április 7.
A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2023. március 31. és április 7. között pályakarbantartási munkálatokat végeznek Herceghalom – Mosonmagyaróvár, valamint Szárliget – Tatabánya állomások között, ezért több Budaörsöt is érintő, illetve itt áthaladó vonat menetrendje változik.
Felújítási munkák a Vasút utcában március 27-31
Március 27-31. között a Vasút utcában felújítási munkálatokra kerül sor, ami érinti a 288-as buszjárat útvonalát.
Óvodai jelentkezés 2023/24
Az óvodai felvételi jelentkezés időpontja 2023.04.24-25.
Általános iskolai beiratkozás 2023/24
A 2023/2024. tanév első évfolyamára történő általános iskolai beiratkozás ideje 2023. 04.20-21.

Családbarát szolgáltatóhely és munkahely

Idén is kiérdemelte a Budaörs Város Önkormányzata és a Budaörsi Polgármesteri Hivatal a családbarát minősítést.
Március 15-ét ünnepelte Budaörs

"Egész Európában valóságos csodaszámba ment, hogy Magyarország másfél évig képes volt a hatékony fegyveres ellenállásra. (...) Ugye az nem merül fel senkiben, hogy a magyar szabadságharc hőseit „háborúpártisággal” illesse? Természetesen ők is békét szerettek volna, egy független és szabad Magyarországon. Ezért az életüket is hajlandóak voltak feláldozni."- emlékeztetett ünnepi beszédében Wittinghoff Tamás polgármester 2023. március 15-én.
Március 15-i ünnepség -HELYSZÍNVÁLTOZÁS

A várhatóan esős időjárás miatt a mai rendezvényt zárt helyen, a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Házban tartjuk! Várunk mindenkit szeretettel 10:00-kor.