gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Közoktatási ösztöndíjpályázat
Szeptemberben ismét pályázhatnak ösztöndíjra a köznevelési intézményekben tanuló, budaörsi lakóhellyel rendelkező, szociálisan rászoruló és jól tanuló diákok.
Pályázati felhívás
Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a a 8948/4 helyrajzi számú, természetben Budaörsön, az Erdész utcában található, 710 m2 területű önkormányzati tulajdonú ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítására
Nyári szünet - városi ügyelet
A nyári szünet alatt, 2023. június 26. – augusztus 18. időszakban a városi nyári ügyeletet a Budaörsi 1. Számú Általános Iskola (Budaörs, Hársfa utca 29.) biztosítja munkanapokon 7.30-tól 16.30-ig.
A képviselő-testületi ülésen történt
A tavalyi pénzmaradvány sorsáról is döntött a képviselő-testület a május 23-án megtartott ülésén. Többek között játszótéri eszközök cseréjére, a lakótelepi parkolók és járdák javítására is jut majd ebből a pénzből.
Lakossági Tájékoztató - Elindult a szúnyog szezon
Budaörsön az elmúlt években jelentősen nőtt a környezettudatosság, az igény a legkisebb környezetterheléssel járó technológiák alkalmazására az élet minden területén. 2023-ban is biológiai gyérítést végzünk a lárvák megjelenésétől kezdve kétheti rendszerességgel városszerte.
MÁV-menetrend változás június 2-5.
A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2023. június 2-5. között pályakarbantartási munkálatokat végeznek, ezért több Budaörsöt is érintő, illetve itt áthaladó vonat menetrendje változik.
Pályázati felhívás - Szajkó utcai ingatlan
Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a 10789 helyrajzi számú, természetben Budaörs, Szajkó utcában található önkormányzati tulajdonú ingatlan bérbeadására

Tájékoztató a helyi iparűzési adóalap egyszerűsített meghatározásának szabályairól

2022. december 31-én megszűnt a kisadózó vállalkozók tételes adója (KATA) szerinti adózási mód a helyi iparűzési adóban. 2023. január 1-jétől új, az egyszerűsített iparűzési adóalap megállapítására vonatkozó szabályokat vezettek be.
Budaörs Fesztivál 2023

Idén 25. alkalommal vár minden érdeklődőt a Budaörs Fesztivál. Május 10-14. között 8 helyszín, 33 programmal, 180 közreműködővel.
A II. világháború befejezésére emlékezünk

Május 8-án a II. világháború befejezésének 78. évfordulójára emlékeztek a budaörsi német-magyar katonatemetőben.