A hét kiemelt hírei

Göncz Árpád 100. kiállítás a Városházán
Tisztelettel meghívjuk Önt a Göncz Árpád 100. kiállítás megnyitójára október 4. 17:00-kor.
Lakossági Fórum
Várunk minden érdeklődőt a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány és Budaörs Város Önkormányzata közös szervezésében megvalósuló előadás és kerekasztal-beszélgetésen az aktuális kihívásokról. A részvétel regisztrációhoz kötött!
Ingyenes Gyermekjogi Fogadóóra szeptember - december
Mindenki jelentkezését várja a Hintalovon Alapítvány, akinek a gyermekvédelemmel, a gyermekjogokkal kapcsolatos kérdése, problémája van. Tegyünk együtt azért, hogy a Budaörs településen a megelőzésé és a megoldásé lehessen minden esetben a főszerep! Ingyenes gyermekjogi tanácsadás budaörsi gyerekek, lakosok és a gyermekvédelemben dolgozók részére.

Hírek

Tájékoztatás lakossági adatgyűjtésről
2023. október 2. – december 18. között a Központi Statisztikai Hivatal a háztartások jövedelmi viszonyairól, fogyasztási és megtakarítási szokásairól, életkörülményeiről gyűjt adatokat online, személyesen vagy telefonon.
Megújul a Városi Könyvtár
Budaörs Város Önkormányzata a Széchenyi Terv Plusz program keretében nyert európai uniós forrásból korszerűsíti a Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár épületét. A felújítási munkák alatt a könyvtár október 2-18. közt zárva tart.
Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat
Budaörs Város Önkormányzata Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot írt ki felsőoktatási hallgatók, valamint felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára. A pályázat Budaörsi Polgármesteri Hivatalhoz történő benyújtásának határideje: 2023. november 3.
Göncz Árpád 100. kiállítás a Városházán
Tisztelettel meghívjuk Önt a Göncz Árpád 100. kiállítás megnyitójára október 4. 17:00-kor.
MÁV-menetrend változás szeptember 29 - október 26.
A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2023. szeptember 29. és október 26. között pályakarbantartási munkálatokat végeznek, ezért több Budaörsöt is érintő, illetve itt áthaladó vonat menetrendje változik.
MÁV-menetrend változás szeptember 18-28.
A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2023. szeptember 18. és 28. között pályakarbantartási munkálatokat végeznek, ezért több Budaörsöt is érintő, illetve itt áthaladó vonat menetrendje változik.
Áramszünet október 3.
2023. október 3-án áramszünet lesz karbantartási munkák miatt.
Átadták a Tiszta Virágos Budaörsért pályázat díjait
2023. szeptember 13-án hirdették ki a Városháza dísztermében az idei Tiszta, Virágos Budaörsért pályázat nyerteseit, és adták át a díjakat. A pályázatra 32-en jelentkeztek, négy kategóriában.
Közeleg a helyi adók fizetési határideje
A 2023. II. félévi építményadó, telekadó, helyi iparűzési adóelőleg befizetésének határideje 2023.09.15.