Hírek

2022.11.09-én 09:00-15:00-ig áramszünet lesz a Garibaldi-Csata utca sarkán lévő elosztószekrények áthelyezése miatt, ami érinti az ott telepített térfigyelő kamera üzemeltetését is.
Budaörs Város Önkormányzata a BTG Nonprofit Kft. közreműködésével lakossági veszélyes- és e-hulladék gyűjtést szervez 2022. október 1. (szombat), 8:00-16:00 óra között - Ifjúság utcában (parkoló).
A program keretében olyan szociálisan hátrányos helyzetű felsőoktatásban résztvevő hallgatóknak folyósítható az ösztöndíj, akik az önkormányzat illetékességi területén lakóhellyel rendelkeznek, felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali tagozatos) képzésben vesznek részt.
Energiakorszerűsítési felújítási munkálatok és az elszabaduló rezsi költségek miatt november elsejétől több hónapra bezár a Budaörsi Városi Uszoda. Többek között erről is döntöttek a rendkívüli képviselő-testületi ülésen.
Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a Patkó utca 9. szám alatti ingatlan földszintjén található, „üzlethelyiség” megnevezésű, 83 m2 alapterületű önkormányzati ingatlan bérbeadására.
A hétvégén volt a szüreti mulatság Budaörsön, aminek keretén belül Budaörs és Kisújfalu negyedévszázados kapcsolatának évfordulóját is ünnepeltük. 1997-ben jött létre Budaörs és Kisújfalu testvéri kapcsolata. A 25 év alatt rengeteg baráti találkozóra került sor, mindkét településen.
A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint október 7-től október 9-ig több Budaörsöt is érintő, illetve itt áthaladó vonat menetrendje változik.
2022. szeptember 28-án, szerdán, 10:00 órai kezdettel rendkívüli testületi ülést tart Budaörs Város Önkormányzat képviselő-testülete a Városháza II. emeleti tanácstermében (2040 Budaörs, Szabadság út 134.).
Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyilvános pályázatot hirdet a 2040 Budaörs, Szabadság út 134. sz. alatti Városháza éttermének és büféjének hasznosítására
Mindazok, akik október 1-16. között online kitöltik a népszámlálási kérdőívet, nyereményjátékban vehetnek részt!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Belügyminisztérium lakossági igényfelmérést rendelt el arra vonatkozóan, hogy hány háztartásban van széntüzelésre alkalmas fűtőberendezés, és ezek mekkora mennyiségű barnakőszenet igényelnének a téli fűtéshez.
Budaörs önkormányzata szeretettel meghívja a város nyugdíjasait a 2022. október 4-én 15:00 órakor tartandó idősek világnapja alkalmából rendezett ünnepségre.
Tájékoztató a pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátások jogosultsági feltételeinek változásairól, a változott jövedelemhatárokról
Október 5. és 8. között tizedik alkalommal rendezik meg a Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivált Budaörsön, melyen a rövidfilmek mellett három, tinédzsereknek és felnőtt korosztálynak szóló egész estés animációt is bemutatnak a magyar közönségnek.