gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  27°C, 18.36 km/hNY/ÉNY-i szél, közepesen felhős
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Burkolatbontás a Zengő utcában
A Magyar Telekom Nyrt. hibaelhárítást végez Budaörsön a Zengő u. 1. számnál. A munkavégzés burkolatbontással is jár, egy 2x2 nm zöldterületen. A munkavégzést 2018. július 19-én 10:00 óráig fejezik be.
Pályázat egy Puttony utcai szőlő értékesítésére
Budaörs Város Önkormányzatának képviselő-testülete nyilvános pályázatot hirdet egy Puttony utcai,1.033 m2-es zártkerti ingatlan értékesítésére.
Rendkívüli testületi ülést tartott a képviselő-testület
Rendkívüli ülést tartott Budaörs Város Önkormányzat képviselő-testülete 2018. július 11-én, ahol négy téma volt napirenden.
Méhészek figyelem! - Szúnyogirtás július 20-a körül
Budaörs város területén a BFK által engedélyezett szerekkel és dózisban szúnyoggyérítés történik július második felében.
Ítélkezési szünet a Budaörsi Járásbíróságon
A Budaörsi Járásbíróság 2018. július 16. és augusztus 17-e között ítélkezési szünetet tart. Az ügyfélközpont azonban hétköznaponként 9 és 11 óra között félfogadást, hétfő délelőttönként pedig a bíróság panasznapot tart.
MÁV-menetrendváltozás a Budapest - Győr vonalon
A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2018. július 13-tól 2018. augusztus 12-ig Nagyszentjános és Győrszentiván állomások között pályakarbantartási munkákat végeznek, emiatt a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
Az új csatornaszolgáltató, a Fővárosi Csatornázási Művek ügyfélszolgálati pontot nyitott Budaörsön
A Fővárosi Csatornázási Művek 2018. április 9-étől közérdekű üzemeltetőként Budaörs csatornaszolgáltatását is ellátja, július elején pedig új ügyfélszolgálati pontot nyitott.

Lakossági fórum július 18-án

A Frankhegy területére vonatkozó Helyi Építési Szabályzatról tart lakossági fórumot a Főépítészi Iroda 2018. július 18-án. A tervekről augusztus 8-áig várják a lakosság véleményét.
Felújítják a Lévai utcai rendelőt

2018. június 18. és 2018. augusztus 31-e között felújítás miatt zárva tart a Budaörs, Lévai u. 31. szám alatti házi gyermekorvosi rendelő és védőnői tanácsadó szolgálat. A rendelés és a tanácsadás változatlan időpontok mellett más helyszíneken lesz elérhető.
Pályázat helyi értékvédelmi támogatásra

A Budaörs Város helyi védett érték tulajdonosai fenntartási kötelezettségük teljesítésének elősegítése érdekében az önkormányzat költségvetésében meghatározott keretösszeg erejéig évente egyszer pályázat útján vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek és kaphatnak az önkormányzattól.Videók