gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  11°C, 12.96 km/hÉ/ÉNY-i szél, közepesen felhős
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Jelentős közcélú fejlesztéseket kíván megvalósítani a Bauhaus Budaörsön
A Decathlontól nyugatra elterülő jelenleg gazos, cserjés területen áruházat készül építeni a Bauhaus barkács- és építőanyag-áruházlánc. Az önkormányzat hosszas tárgyalásokkal elérte, hogy a fejlesztő több közcélú beruházást is megvalósítson, amelyek eredményeként javulni fog a környék és a város lakosságának életminősége, amit előzetes hatástanulmány is igazol.
Idősek világnapja a Jókai Mór Művelődési Központban
Budaörs Város Önkormányzata 2017. október 3-án, 10 órakor a Jókai Mór Művelődési Központban az Idősek világnapja alkalmából köszönti a város nyugdíjasait. Az ünnepségre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Elismeréseket adtak át a Városházán
Ünnepi ülést tartott 2017. szeptember 19-én Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 11 órai kezdettel, amelynek keretében Wittinghoff Tamás polgármester átadta az idei Szakály Mátyás Pedagógus Emlékérmeket és a Budaörs Egészségügyéért Díjat.
Együtt vigadt a város szeptember 16-án
Szórakozás, családi programok, színvonalas produkciók, megunhatatlan gyerekprogramok, régi idők játékai, szüreti mulatság szőlőtaposással, kézművesek, blues, utcazene, utcatárlat, ingyen ölelés, bor- és pálinkakóstolás, ByTheWay, Cabaret Medrano, Hiperkarma - csak néhány címszó az idén is megrendezett, nagyszerűen sikerült Budaörsi vigasságok programjából.
Hogyan előzzük meg a mustgázmérgezést?
A szüreti időszakban fontos észben tartani, hogy a borospincékben mérgező mustgáz termelődhet, amely minden évben sok áldozatot szed országszerte. Kellő körültekintéssel azonban megelőzhetőek az ilyen balestek.
A barátom dadog - pályázati felhívás
Művészeti pályázatot hirdet a Seneca Közhasznú Alapítvány a Dadogókért elnevezésű, budaörsi civilszervezet négy kategóriában, életkori megkötés nélkül. Pályázhatnak mindazok, akiknek bármilyen, pozitív vagy negatív személyes élményük van egy dadogóval kapcsolatban, és ezt műalkotásba tudja önteni.
Hivatalosan is megnyitották az idei tanévet
A 2017/2018-as tanévet köszöntötték augusztus 31-én, csütörtökön délután a budaörsi oktatási és kulturális intézmények vezetői a városháza nagytermében.

Ülésezett a képviselő-testület

Elfogadta Budaörs Város Önkormányzat képviselő-testülete Budaörs Településképi Arculati Kézikönyvét, valamint a város első féléves beszámolóját a költségvetés végrehajtásáról. A 2017. szeptember 19-én tartott testületi ülésen módosították a védőnők tanácsadási idejét is.
Közmeghallgatás október 4-én

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. október 4-én, szerdán 17 órakor közmeghallgatást tart a Városháza dísztermében. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
Szeptember 28-án ismét gyermekjogi fogadóóra a Városházán

Új, úttörő jellegű szolgáltatásként havonta fogadóórát tart a Városházán a Hintalovon Alapítvány, ahol a civilszervezet ügyvédje gyermekjogokkal összefüggő kérdésekben nyújt segítséget a budaörsieknek. A következő fogadóóra időpontja: szeptember 28-a, 14:00 - 18:00.Videók