gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  18°C, 14.76 km/hDéli szél, közepesen felhős
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Nem lesz hétfőn ügyfélfogadás a Vagyongazdálkodási Osztályon
Tisztelt Ügyfeleink! A Vagyongazdálkodási Osztályon 2018. szeptember 24-én, hétfőn az ügyfélfogadás szünetel. Megértésüket köszönjük!
Lakásbérleti pályázat egy kétszobás lakásra
Budaörs Város Önkormányzata pályázatot hirdet egy kétszobás, 57 m2 alapterületű, a Puskás Tivadar utcában található, első emeleti lakás piaci alapú bérbeadására.
Elismeréseket adtak át a Városházán
Ünnepi ülést tartott 2018. szeptember 19-én Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 11 órai kezdettel, amelynek keretében Wittinghoff Tamás polgármester átadta az idei Szakály Mátyás Pedagógus Emlékérmeket és a Budaörs Egészségügyéért Díjat.
Bridgestone Budaörs Félmaraton szeptember 23-án
2018. szeptember 23-án vasárnap rendezik idén Budaörsön a Bridgestone Félmaraton sportrendezvényt, amely miatt már 22-én 20.00 órától elzárják a parkolás elől a rendezvény által érintett utcákat. A korlátozásokra vasárnap 14 óráig, a rendezvény zárásáig kell számítani.
Álhír a 65 ezres és 2,5 milliós támogatás is
Az interneten terjed a hír, hogy szeptembertől alanyi jogon jár mindenkinek 65 ezer forint támogatás, amellyel kapcsolatban a Budaörsi Polgármesteri Hivatalnál is érdeklődtek az ügyfelek. Ez azonban ugyanúgy álhír, mint a szintén az interneten terjedő, 2,5 milliós felújítási támogatás.
Közoktatási intézményben tanulók ösztöndíjpályázata
Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szociális és Egészségügyi Bizottsága a 2018/2019. tanévre vonatkozóan kiírja a Közoktatási intézményben tanulók ösztöndíjpályázatát.
Hogyan előzzük meg a mustgázmérgezést?
A szüreti időszakban fontos észben tartani, hogy a borospincékben mérgező mustgáz termelődhet, amely minden évben sok áldozatot szed országszerte. Kellő körültekintéssel azonban megelőzhetőek az ilyen balesetek.

A képviselő-testületi ülésen történt

Megkezdődhet a Zombori utcai Idősek Otthonának bővítése, miután közbeszerzési eljárás során kiválasztotta az önkormányzat a kivitelező céget. Egyúttal arról is döntöttek a képviselő-testület 2018. szeptember 19-ei ülésén, hogy tűzifajuttatásban részesülnek azok a budaörsiek, akik erre rászorulnak.
Közmeghallgatás október 10-én

Közmeghallgatást tart Budaörs Város Önkormányzata 2018. október 10-én, 17 órai kezdettel a Városháza dísztermében.
58 millió forintból újul meg a Csicsergő Óvoda

2018. október 1-ére készül el a budaörsi Csicsergő Óvoda felújítása, amelyre 58 millió forintot fordít Budaörs Város Önkormányzata, fele részben belügyminisztériumi támogatásból. A projekt részeként a Clementis utcai központi épület és a Rózsa utcai tagóvoda is megújul.Videók