gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  0°C, 1.8 km/hváltozó szél, erősen felhős
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Jelöljön budaörsi doktort az év háziorvosa díjra!
Május 10-éig még Ön is beküldheti történetét kedvenc háziorvosáról, hiszen addig nyújtható be pályázat „Az év praxisa a Kárpát-medencében” címre.
Pályázat helyi értékvédelmi támogatásra
A Budaörs Város helyi védett érték tulajdonosai fenntartási kötelezettségük teljesítésének elősegítése érdekében az önkormányzat költségvetésében meghatározott keretösszeg erejéig évente egyszer pályázat útján vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek és kaphatnak az önkormányzattól.
Pályázat egy Szajkó utcai telek értékesítésére
Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyilvános pályázatot hirdet a Szajkó utcában található, Budaörs, 10789 hrsz-ú, "kivett beépítetlen terület" megnevezésű, 828 m2 területű belterületi ingatlan értékesítésére.
Telekértékesítés a Zúzmara utcában
Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyilvános pályázatot hirdet a Zúzmara utcában található, Budaörs, 1388/1 hrsz-ú, "kivett beépítetlen terület" megnevezésű, 3.168 m2 területű belterületi ingatlan értékesítésére.
Statisztikai adatgyűjtést végez a KSH Budaörsön
Több területre kiterjedő adatgyűjtést hajt végre a Központi Statisztikai Hivatal Budaörsön. Az adatszolgáltatás önkéntes, a felmérést fényképes igazolvánnyal rendelkező munkatársak végzik a KSH megbízásából.
A jelenlegi művészeti vezető lesz a Latinovits Színház új igazgatója - ülésezett a képviselő-testület
Berzsenyi Bellaagh Ádám, jelenlegi művészeti vezető lesz a Budaörsi Latinovits Színház igazgatója 2018. július elsejétől öt éven át - döntött egyebek mellett Budaörs Város Önkormányzata a 2018. március 14-én tartott rendkívüli testületi ülésén, ahol hét napirendi pontot tárgyaltak a képviselők.
Óvodai jelentkezés április 23-án és 24-én
A 2018/2019-es nevelési évre 2018. április 23-án és 24-én lehet jelentkezni idén a budaörsi óvodákba.

"Újra és újra meg kell harcolnunk azért, hogy az átalakulás végbe menjen" - emlékeztetett Wittinghoff Tamás március 15-én

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából megemlékezést tartott Budaörs Város Önkormányzata a Kossuth-szobornál 2018. március 15-én. Beszédet mondott Wittinghoff Tamás polgármester, amely az alábbiakban olvasható. A műsorban közreműködött a Budaörsi Fúvószenekar, a Budaörsi Sapszon Ferenc Kórus, a Budaörsi Latinovits Színház színészei és a Szélrózsa Néptáncegyüttes.
Elfogadta a képviselő-testület a város idei költségvetését

A 2018-as költségvetés legfontosabb célkitűzése az eddig elért szolgáltatási színvonal megőrzése, de azért jut fejlesztésekre is forrás. Változatlan formában és összeggel támogatja a város a pedagógusait a Clementis László ösztöndíjon keresztül, és az iskolák a szakmai programjaikhoz is kapnak pénzügyi segítséget. Erről is döntöttek a képviselők a testület 2018. február 21-én megtartott rendkívüli ülésén.
Gyermekjogi fogadóóra és jogsegély a Városházán

Úttörő jellegű szolgáltatásként havonta fogadóórát tart a Városházán a Hintalovon Alapítvány, ahol a civilszervezet ügyvédje gyermekjogokkal összefüggő kérdésekben nyújt segítséget a budaörsieknek.Videók