gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Áramszünet június 30-án
2022. június 30-án 08:00 és 15:30 óra között áramszünet lesz a Völgy utcában és környékén, mert az ELMŰ karbantartást végez.
Pályázat a Bárány utca 12b. alatti pince bérbeadására
Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a 1348/4 helyrajzi számú, természetben Budaörs, Bárány utca 12/b. szám alatt található pince bérbeadás útján történő hasznosítására. A pályázat beadási határideje: 2022. június 30. (csütörtök), 12:00 óra.
Pályázat pince bérbeadására
Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a 1348/1 helyrajzi számú, természetben Budaörs, Bárány utcában található pince bérbeadás útján történő hasznosítására. A pályázat beadási határideje: 2022. június 30. (csütörtök), 12:00 óra.
Június 7-én zárva tart a Polgármesteri Hivatal
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2022. június 7-én, kedden a Polgármesteri Hivatal technikai okok miatt zárva tart!
A képviselő-testületi ülésen történt
Jelentős pénzügyi támogatást nyújt az önkormányzat a Budaörs Rádió újraindításhoz, de határoztak arról is a képviselő-testület május 25-én megtartott ülésén, hogy mire költik a tavalyi évről megmaradt mintegy félmilliárd forintot.
Iparűzésiadó-bevallási határidő
A 2021. évi iparűzésiadó-bevallás benyújtásának és az iparűzésiadó-különbözet megfizetésének határideje 2022. május 31.
Ülésezik a képviselő-testület
2022. május 25-én, szerdán, 08:30 órai kezdettel ülésezik Budaörs Város Önkormányzat képviselő-testülete a Városháza II. emeleti tanácstermében (2040 Budaörs, Szabadság út 134.).

Schmidt Mátyásról nevezték el a Városháza dísztermét

Budaörs díszpolgáráról, Schmidt Mátyásról nevezték el a Városháza dísztermét. Schmidt Mátyás munkásságával hidat képezett Bretzfeld és Budaörs között, hazaszeretetének köszönhető a Budaörs és Bretzfeld között létrejött testvérvárosi kapcsolat és a két város szoros együttműködése.
Két fotópályázat három témában – Budaörsről budaörsieknek

Két fotópályázatra is várja május 31-éig az amatőr és profi fényképészek friss vagy régebben készült képeit budaörsről az önkormányzat. Az egyik pályázat egyik témája a helyi természeti értékek megőrzése és védelme. A másik téma a biodiverzitás, ökológiai sokszínűség. A másik pályázat címe, amellyel már korábban is lehetett találkozni: "Klímaváltozás a városomban. Mit teszek a klímavédelem érdekében?". A legjobb pályaművek értékes nyereményekben részesülnek.
Összehangolt segítségnyújtást szervez az önkormányzat az ukrajnai menekülteknek

Arra kéri Wittinghoff Tamás polgármester a budaörsieket, hogy az erre a célra fenntartott zöldszámon (80 180 001) vagy a segitseg@budaors.hu e-mail-címen keresztül jelentkezzenek, akik a menekültek elhelyezésében, ellátásában segítséget tudnak nyújtani, az önkormányzat által szervezett lehetőségeken túl.