gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Megújul a Budaörsi Polgármesteri Hivatal időpontfoglaló rendszere
A Budaörsi Polgármesteri Hivatal időpontfoglaló rendszer korszerűsítésének az volt a célja, hogy a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő gyors, biztonságos és zökkenőmentes ügyintézési lehetőséget nyújtson a budaörsi ügyfelek számára.
Elhunyt Hovanetz Ottóné az 1-es posta kézbesítője
Tragikus hirtelenséggel, életének 59. évében, június 20-án elhunyt Hovanetz Ottóné, a Budaörs 1-es posta egyesített kézbesítő munkatársa.
Másodfokú hőségriasztás kedd éjfélig
Az Országos Tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve az ország egész területére vonatkozóan 2021. június 19-én (szombat) 00.00 órától 2021. június 22-én (kedd) 24.00 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki.
Augusztus 31-éig javítják a vízvezetéket a Budapesti úton
A Fővárosi Vízművek megbízásából vízvezeték építési munkálatok kezdődtek június 16-án a Budapesti út egyes részein.
Nyitnak az ügyfélszolgálatok
A Fővárosi Csatornázási Művek és a Fővárosi Vízművek városházi ügyfélszolgálatai is megnyitnak, és fogadják az ügyfeleket június 15-étől.
Zárva lesz a Városháza július elsején, csütörtökön
Munkaszünettel ünneplik a polgármesteri hivatal dolgozói július elsején a Köztisztviselők Napját. Emiatt 2021. július 1-jén (csütörtökön) a Budaörsi Polgármesteri Hivatal zárva tart.
Földi szúnyoggyérítés június 10-én
2021. június 10-én földi szúnyoggyérítést végeznek Budaörsön a szakemberek. Emellett 2021-ben is folytatódik a kizárólag szúnyoglárvákat célzó, biológiai gyérítés is Budaörsön, amely június harmadik hetében veszi kezdetét, a vizes tenyészőhelyek kezelésével.

Elhunyt dr. Kisfalvi Péter

Hosszan tartó betegség után, életének 68. évében, június 13-án elhunyt dr. Kisfalvi Péter Budaörs Város Önkormányzatának képviselője. Az önkormányzat saját halottjának tekinti.
Lezárult a fővárossal közös csatornázási projekt (BKISZ)

Május végén zárult le a Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése (BKISZ) projekt. Ennek köszönhető, hogy Budaörsön is megépült a dél-budai gyűjtőrendszerbe, és ezen keresztül a modern, harmadik tisztítási fokozattal működő Csepeli Központi Szennyvíztisztító Telepre vezető főgyűjtőcsatorna, így Budaörs (valamelyest tisztított) szennyvize 2017 óta már nem a Hosszúréti-patakba folyik. A nagyrészt uniós forrásból megvalósított, többéves BKISZ-projekt második szakaszába kapcsolódott be Budaörs, ahol 11 utca csatornahálózata is megújult.
Június 25-éig lehet jelentkezni a Tiszta, virágos Budaörsért – 2021 pályázatra

Budaörs város tisztasága, környezetünk szépítése és egészségesebbé tétele érdekében idén is meghirdeti az önkormányzat a Tiszta, virágos Budaörsért pályázatot.