gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Óvodai jelentkezés 2023/24
Az óvodai felvételi jelentkezés időpontja 2023.04.24-25.
Általános iskolai beiratkozás 2023/24
A 2023/2024. tanév első évfolyamára történő általános iskolai beiratkozás ideje 2023. 04.20-21.
Testületi-ülésen történt
Nem akarja átadni az önkormányzat az államnak sem a védőnői szolgálatot, sem a járóbeteg szakellátást, és azt sem támogatja, hogy a háziorvosokkal és az Országos Mentőszolgálattal láttassa el az állam a sürgősségi ügyeleti ellátást. Többek között erről döntött a képviselő-testület a rendkívüli ülésén.
Családbarát szolgáltatóhely és munkahely
Idén is kiérdemelte a Budaörs Város Önkormányzata és a Budaörsi Polgármesteri Hivatal a családbarát minősítést.
Elkezdődött a 2023. évi bírósági ülnökválasztás
Magyarország Alaptörvénye értelmében a nem hivatásos bírák, ún. ülnökök is részt vesznek az ítélkezésben. A Budaörsi Járásbírósághoz három fő fiatalkorúak büntető ügyében eljáró ülnököt választanak április 30-ig.
Ingyenes, személyes gyermekjogi tanácsadás
Mindenki jelentkezését várja a Hintalovon Alapítvány, akinek a gyermekvédelemmel, a gyermekjogokkal kapcsolatos kérdése, problémája van. Tegyünk együtt azért, hogy a Budaörs településen a megelőzésé és a megoldásé lehessen minden esetben a főszerep!
Éjszakai munkavégzés a vasútvonalakon
A MÁV Zrt. Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon előre tervezett éjszakai karbantartást végez a vasúti pályán, a vasúti felsővezetéken. Az éjszakai munkavégzés miatt nem kell korlátozni a vonatforgalmat a karbantartások idejére.

Családbarát szolgáltatóhely és munkahely

Idén is kiérdemelte a Budaörs Város Önkormányzata és a Budaörsi Polgármesteri Hivatal a családbarát minősítést.
Március 15-ét ünnepelte Budaörs

"Egész Európában valóságos csodaszámba ment, hogy Magyarország másfél évig képes volt a hatékony fegyveres ellenállásra. (...) Ugye az nem merül fel senkiben, hogy a magyar szabadságharc hőseit „háborúpártisággal” illesse? Természetesen ők is békét szerettek volna, egy független és szabad Magyarországon. Ezért az életüket is hajlandóak voltak feláldozni."- emlékeztetett ünnepi beszédében Wittinghoff Tamás polgármester 2023. március 15-én.
Március 15-i ünnepség -HELYSZÍNVÁLTOZÁS

A várhatóan esős időjárás miatt a mai rendezvényt zárt helyen, a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Házban tartjuk! Várunk mindenkit szeretettel 10:00-kor.