gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Cégekkel a városért, együtt Budaörsért
Az URBACT-programból megvalósuló CITIES4CSR olyan városokat támogat, ahol a helyi cégekkel együttműködve, a helyi közösség érdekében végeznek társadalmi tevékenységet (CSR). A nyilvánosság elérése és a lakosok megszólítása nagyon fontos eleme ennek a projektnek is. A projektben részt vevő cégek felé néhány kérdést fogalmaztunk meg - miért tartja fontosnak a társadalmi felelősségvállalást általában, mi a véleménye a CITIES4CSR projektről, mit tud profitálni cége ezekből stb. A cégek válaszait hetente közzé tesszük.
Cégünk számára a tudatosság, és így a fenntartható gazdálkodás a kezdetektől fontos és követendő érték. Képviseljük ezt termékeink fejlesztése során éppúgy, mint ahogy igyekszünk képviselni ezt a mindennapjainkban is.
Társaságunk a társadalmi felelősségvállalás keretében prioritásként kezeli a fenntartható fejlődést és a környezettudatosságot szem előtt tartva látja el feladatát. Kiemelt feladatnak érezzük az élhető természeti és épített környezet fenntartását. Hangsúlyosan figyelünk arra, hogy milyen hatással vagyunk ügyfeleinkre, munkatársainkra és a közösségre.