gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Zsuzsa Vendégház
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása

nincskep
térkép

cím:
       2040 Budaörs, Vas u.3.
mobil:   +36 (309 409-4259
e-mail:  gunicszsuzsa@gmail.hu
web:      http://www.budaorsivendeghaz.gportal.hu/
A Zsuzsa Vendégház 200 négyszögöles kertes családi ház panorámás kilátással Budaörsre és Budapestre. A ház a budaörsi Tesco háta mögött található dombok tetején van.
A ház 130 négyzetméteres, két fő szintből áll, pontosabban két különálló lakásból, különálló bejárattal. Lent és fent is két-két szoba található. A fenti részhez tartozik egy téli kert terasszal, ahonnan szép kilátás nyílik a környékre. A legfelső 3. szinten található egy panorámás kétszemélyes hálófülke is, szép kilátással Budaörsre és Budapestre.
A házhoz tartozik egy mindenféle fákkal teleültetett kerti rész, ahol lehet grillezni, bográcsozni szabadidős tevékenységet folytatni.
A három szint összesen 11 főre ágyazható. ADSL Internet minden szinten van, ingyenes internet-használat számítógéppel együtt. Minden szobában televízió és cd-s rádiós magnó.
A panorámás családi házhoz 200 négyszöles teljes befásitott vadregényes kis birtok tartozik, ahol kerti partikat, /bogrács,grill stb./ lehet megszervezni.
Autóval az udvarba vagy a garázsba be lehet állni. A háztól kb. gyalog 4 percre van a Tesco ingyenes busz megállója, mely 20 percenként jár a belvárosba, ahonnan a 7-es busz elérhető.


2009-03-19 19:41

Vissza