gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Asterope Panzió és Apartmanház
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása

  asterope térkép


cím:      2040 Budaörs Zengö u 9

tel:        +36 (23) 440-681
e-mail: asteropebudapest@gmail.com

web:     http://www.asterope-pension-budapest.com


online foglalás

Az Asterope Panzió és Apartmanház üdülõházas övezetben, panorámás környezetben kellemes idõtöltést és kirándulási lehetõségeket biztosít. Könnyen elérhetõ a fõváros centruma, és egyéb közeli települések is. Kiválóan alkalmas családi és csoportos kirándulásokra és üzleti utazásokra. A ház festői környezetben helyezkedik el a budai hegyek ölelésében. Jó közlekedési lehetőséget biztosít a 40-es BKV autóbusz a Móricz Zsigmond Körtérre. Az autóbusz 4-6 percenként indul és a teljes út időtartama 15 perc. A házból egy-egy napos kirándulással könnyen elérhető: Balaton, Velencei-Tó, Szentendre, Visegrád, Esztergom, Panonhalma....
A beváráslást segíti a közelben található szuper- ill. hipermarketek.
A házban franciaágyas szobák illetve apartmanok szolgálják a vendégeink kényelmét.
A szobákhoz külön egyedi fűrdőszobák találhatók. A szobákhoz műholdas, szines televizió valamint  WIFI-s korlátlan adsl internet szolgáltatás tartozik.
Az apartmanok 100 nm-es nagyságukkal egész családok teljes kényelmét bíztosítani tudják; a már említett ( müholdas színes TV és WIFI internet mellett, ezekben külön felszerelt konyha is van. Az apartmanok 1-6 főig állnak rendelkezésre.
A ház 33 főig csoportok ellátására is képes.
A házhoz több ezer négyzetméteres zárt kert tartozik virágokkal és gyümölcsfákkal, kerti úszómedencével illetv pavilonnal és bútorokkal valamint kerti grill is a rendelkezésre áll.


2009-03-19 19:22

Vissza