gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Pikler söröző
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása

  pikler térkép

cím:      2040 Budaörs, Budapesti út 51.
e-mail: moni@piklersorozo.hu
tel:        +36 (70) 381-8949
web:     http://www.piklersorozo.hu/

A Pikler Söröző 1970-ben nyílt. Mindenki "Zsíroskenyérként" emlegette. Azóta is így nevezik  a hivatalossá vált Pikler Söröző mellett. Mind külsőleg mind belsőleg folyamatos változások, újítások mennek végbe, minek köszönhetően minden korosztály kellemes hangulatban töltheti idejét. Becenevéhez hűen híresen finom zsíroskenyere mellett ízletes szendvicsek és mindenféle rágcsák gondoskodnak a kellő szárazanyag bevitelről az italozás mellé.
A fontosabb sportesemények közvetítését egy óriási kivetítőről, klimatizált környezetben élvezhetik a vendégek. Az időt a jóhangulatú beszélgetéseken kívül csocsózással, dartsozással is el lehet tölteni a régi borospincében kialakított helységben, ahol rendszeresen koncerteket és rendezvényeket is élvezhetnek.
A profi bartender és barista koktélokat és a kávékülönlegességeket is készít; valamint - koktélversenyeken elért sikereit kamatoztatva - saját italkompozícióit is kínálja. Mindezekere - a tapasztalat szerint - nagy a kereslet. 

További szolgáltatások:

- Rendezvények lebonyolítása maximum 100 főig
A pince helyiségben 45, míg az üzlettérben 55 fő férőhely található. A helyiség biztosítása mellett szendvicsek és hidegtálak készítése is lehetséges.

- Kitelepülés külső rendezvényekre teljeskörű koktél szolgáltatással
Céges rendezvényekre, partikra, bankettekre, házibulikra és kerti partikra valamint esküvőkre. Mobil koktélpult, báreszközök, poharak és italok biztosítása megoldott.

Koncert szervezés, demo anyagok: koncert@piklersorozo.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől szerdáig 8-22ig, csütörtöktől szombatig 8-24ig, vasárnap 8-14ig. Koncertek és rendezvények esetén a nyitvatartás rugalmas.2009-03-20 16:19

Vissza