gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Hivatalos tájékoztatók

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés

A személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény 5. par. (5) bekezdése szerinti összevont jelentés a 2016. évre vonatkozóan

A személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény 5. par. (5) bekezdése szerinti összevont jelentés a 2015. évre vonatkozóan


Tájékoztatás lakossági adatgyűjtésekről

Tájékoztató a pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról szóló 23/2004. (IV.20.) ÖKT rendelet módosításáról (lakásfenntartási támogatás, aktív korúak ellátása)A szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény (továbbiakban: szociális törvény) 2011. szeptember 01-től átalakítja a lakásfenntartási támogatás rendszerét. Az ellátásra való jogosultságot továbbra is az önkormányzatok állapítják meg.


Az aktív korú nem foglalkoztatott személyek részére folyósított bérpótló juttatást (bpj) a foglalkoztatást helyettesítő támogatás (fht) váltja fel.


Reprezentativitást Megállapító Bizottság tájékoztatója a szakszervezetek helyi szintű reprezentativitásárólMegváltozott a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság címe.
Az új elérhetőségek:
1149 Budapest, Mogyoródi út 43. I. emelet
1903 Budapest, Pf. 134.
Tel.: 06-1-469-4105
Fax: 06-1-469-4353

Új térítési díjak a szociális ellátásban
Budaörs Város Önkormányzat képviselő-testülete 2011. február 1-i ülésén hagyta jóvá a Gondviselés Háza Szociális Szolgáltatásokat Nyújtó Integrált Intézmény személyi térítési díjakról szóló szabályzatát, amelyet ez úton közzéteszünk.

Jelentés Budaörs Város Önkormányzat vagyoni és pénzügyi helyzetéről, valamint a 2006 - 2010. évek közötti választási ciklusban keletkezett, a későbbi éveket terhelő pénzügyi kötelezettségekről


Az iskolakezdéshez közeledve az önkormányzat szociális irodája tájékoztatót tett közzé a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, a rendkívüli gyermekvédelmi támogatás és a  gyermekétkeztetési térítési díj-kedvezmény igénylésének feltételeiről.


Terjednek az engedély nélkül nyújtott gyermekjóléti – gyermekek napközbeni ellátását biztosító – szolgáltatások. Az engedély nélküli szolgáltatás igénybevételének elkerülése érdekében érdemes ellenőrizni, hogy a választott szolgáltató rendelkezik-e működési engedéllyel.