gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Hamarosan érkeznek a helyi adó folyószámla egyenlegértesítők
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása

Tisztelt Adózók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2024. I. félévi építményadó, telekadó, helyi iparűzési adóelőleg befizetésének határideje 2024.03.15.

 

Az adószámla egyenlegértesítők kézbesítése 2024. február végére várható. Az adóhatóság azon adózók részére küld egyenlegértesítőt, akiknek 1.000 Ft-ot meghaladó tartozásuk, illetve kötelezettségük van építményadó, telekadó, helyi iparűzési adó, bírság, késedelmi pótlék, talajterhelési díj, gépjárműadó számlájukon az önkormányzati adóhatóság felé.

 

Az E-önkormányzat portál (https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap) az ASP Adórendszert igénybe vevő települések ügyfelei számára biztosít elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat.

 

Személyes megjelenés, postai sorban állás nélkül küldhetik be kérelmeiket, bevallásaikat, ellenőrizhetik adószámla kivonatukat, feldolgozott bevallásaikat megtekinthetik és ingyenesen fizethetnek bankkártyával adót, díjat, illetékeket a kiválasztott önkormányzatnál.

 

A Portál használata külön regisztrációt nem igényel. Első bejelentkezéskor a KAÜ-azonosítás (ügyfélkapus regisztráció, e-személyi igazolvány, telefonos azonosítás) és az Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF) elfogadása után használható.

 

A pénzforgalmi számlanyitásra nem kötelezett adózó a fizetési kötelezettségét belföldi fizetési számlájáról történő átutalással vagy készpénz-átutalási megbízással köteles teljesíteni.

 

 

Budaörsi Polgármesteri Hivatal

Adóiroda2024-02-07 14:13

Vissza