gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Oktatási információk
2020. április 2. és április 20. között kizárólag elektronikus úton zajlik idén az óvodai beiratkozás. Azoknak, akik a körzeti óvodába szeretnék járatni gyermeküket, idén az óvodák automatikusan elvégzik a beiratkozást. Az óvodák munkáját azonban megkönnyíti, ha a körzetes gyermekek szülei is elküldik e-mailen a jelentkezési lapot április 15-éig. Akiket nem körzeti óvodába kívánnak beíratni, azok szülei április 17-éig jelezhetik ezt a kiválasztott óvoda felé.
Budaörs Város Önkormányzata az óvoda- és iskolaválasztás elősegítése érdekében évek óta megjelenteti az intézményeket bemutató Iskolacsengő és Mesevár kiadványokat. Az idei az első év, amikor úgy döntöttünk: csak online tesszük elérhetővé a füzeteket és nem pazarolunk rájuk papírt. A kicsinyek szülei ugyanis már kiválóan eligazodnak az interneten, és így a környezetet is kíméljük.
Június 15-e és augusztus 23-a között felváltva zárva tartanak az óvodák. Hogy mikor melyik intézményben lesz nyári szünet, és melyik másik óvoda fogadja addig a gyerekeket, kiderül a mellékelt dokumentumból.
Pedagógiai szakszolgálatok ellátási körzete
Oktatási intézmények

Oktatási intézmények különös közzétételi listái