gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Hírek
Február 1-től ingyenes lakossági LED-csere program indul Budaörsön. A programba február 28-ig lehet regisztrálni.
2023.02.15-én 08:00-12:00-ig áramszünet lesz több utcában.
A rendkívüli testületi ülést azért kellett összehívni, mert egy új jogszabály lehetővé teszi, hogy az önkormányzatok és intézményeik fix áron kaphassák a gázt egy ideig a szolgáltatótól. Ezzel a város mindenképpen élni kívánt, hiszen ez komoly megtakarítást jelent.
Bizonytalan ideig bezár a Csatornázási Művek és a Vízművek budaörsi ügyfélszolgálati pontja.
2023. január 26-án, csütörtökön, 10:00 órai kezdettel rendkívüli ülést tart Budaörs Város Önkormányzat képviselő-testülete a Városháza II. emeleti tanácstermében (2040 Budaörs, Szabadság út 134.).
Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyilvános pályázatot hirdet a Budaörs, 1036/9/A/101 helyrajzi számú, természetben a Budaörs, Patkó utca 9. szám alatti ingatlan földszintjén található, „üzlethelyiség” megnevezésű, 83 m2 alapterületű önkormányzati ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítására
Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyilvános pályázatot hirdet a Budaörs, 1036/9/A/100 helyrajzi számú, természetben a Budaörs, Patkó utca 9. szám alatti ingatlan földszintjén található, „üzlethelyiség” megnevezésű, 84 m2 alapterületű önkormányzati ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítására
Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a KATA szerinti adózási módot választották és a helyi rendeletben biztosított mentességet igénybe kívánják venni.
A Fővárosi Vízművek tájékoztatása szerint javítási munkák miatt 2023. január 13-án estig vízhiány várható.
Az adózó a helyi iparűzési adóelőleget és helyi iparűzési adót euró vagy amerikai dollár devizanemben is megfizetheti.
Mindenki jelentkezését várja a Hintalovon Alapítvány, akinek a gyermekvédelemmel, a gyermekjogokkal kapcsolatos kérdése, problémája van. Tegyünk együtt azért, hogy a Budaörs településen a megelőzésé és a megoldásé lehessen minden esetben a főszerep!
A hulladékgazdálkodási közszolgáltató BKM BUDAPESTI KÖZMŰVEK Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a fenyőfagyűjtésre Budaörs településen 2023.01.09. és 2023.01.23. között kerül sor.
A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint2023. január 3-tól január 15-között több Budaörsöt is érintő, illetve itt áthaladó vonat menetrendje változik.
Idén budaörsi cégek nagyvonalú támogatásával valósult meg városunkban az adventi díszkivilágítás.