gyorslinkek
Helyi hírek
Ügyintézés
Legyen a vendégünk
Kössön üzletet nálunk
  
Német nyelv Angol nyelv Magyar nyelv
Hírek
Budaörs Város Önkormányzat képviselő-testülete 2024. február 28-án, szerdán 9:00 órai kezdettel testületi ülést tart a Városháza II. emeleti tanácstermében.


A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2024. március 1-11 között pályakarbantartási munkálatokat végeznek, ezért több Budaörsöt is érintő, illetve itt áthaladó vonat menetrendje változik.


A Budaörs Közösség életében jelentős mérföldkő, hogy egy valóban a jövőbe mutató gyakornoki program valósul meg egy a robottechnikában élenjáró helyi cég és a gimnáziumunk közötti együttműködés révén.


2024. február 28-29-én és március 5-én áramszünet lesz karbantartási munkák miatt.


Az új - ismét az önkormányzat által finanszírozott - ellátási rendszer része egy 0-24 órában elérhető online- és telefonos orvosi tanácsadás, napközbeni azonnali szakorvosi ellátás, illetve egy házhoz menő mentőkocsi szolgálat.


Budaörs Város Önkormányzata meghívja Önt a Budaörsi Rendőrkapitányság szakértőinek előadására 2024. február 29. 17:00-ra a Városháza II. emeleti dísztermébe.


Március elsejétől egyetlen, közös bérlettel utazhatnak a MÁV-HÉV és a VOLÁN, valamint a BKK összes járatán a Pest megyében és a Budapesten élők. A Magyar Önkormányzatok Szövetsége Agglomerációs Tagozata üdvözli a döntést.


A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, 2024-ben Budaörsön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) megbízásából a STATEK Kft. önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, melyet kizárólag a STATEK Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott összeírói végeznek.






Szeretettel meghívjuk a Vivart Budaörsi Sinfonietta farsangi hangversenyére. A hangverseny 2024. február 11-én, vasárnap este 7 órakor a Városháza II. emeleti dísztermében lesz megrendezve. A belépés ingyenes.


2024. február 8-án áramszünet lesz karbantartási munkák miatt.


A kormány döntése alapján 2024. február 1-el megszűnt Budaörsön a 24 órás orvosi ügyeleti ellátás.


Pályázati felhívás
a Budaörs, 1036/5/A/100 helyrajzi számú, „kivett egyéb helyiség” megnevezésű, természetben a Budaörs, Patkó utca 1. szám alatti 240 m2 területű önkormányzati ingatlan 52 m2 alapterületű részének hasznosítására